Oostendorp voorkeursselectie

Nieuws

Met een occasion uit de ‘Oostendorp Voorkeurselectie’ koopt u maximale zekerheid voor een scherpe prijs. De historie van alle auto´s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is uiteraard volgens de fabrieksvoorschriften van Volkswagen onderhouden en hebben geen schadeverleden. 
De occasions uit de ‘Oostendorp Voorkeurselectie’ zijn tussen 3 maanden en 24 maanden jong en hebben tussen de 1.000 en 30.000km gereden.

Mobiliteitsgarantie

De Mobiliteitsgarantie geeft u recht op hulpverlening bij pech die niet ontstaan is door eigen toedoen. Een prettig idee voor het geval u onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een technisch mankement aan uw auto.

Originele accessoires

Heeft u een occasion uit onze selectie gevonden die bij u past, maar mist hij net die ene optie of accessoire? Wij adviseren u graag over mogelijke originele accessoires. Of het nu gaat om navigatie, telefonie, lederen bekleding, velgen of functionele zaken zoals trekhaak, allesdragers en kinderzitjes, vraag ons naar de originele accessoires voor uw nieuwe auto.

Fabrieksgarantie

Een occasion met het label ‘Oostendorp Voorkeurselectie’ is bij aflevering gedekt door de officiële Volkswagen-fabrieksgarantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt.

Optisch in topconditie

Wanneer u uw droomauto heeft uitgekozen, dan wilt u er vanuit kunnen gaan dat deze geen krasjes of deukjes heeft. Daarom kunt u er bij een ons label altijd vanuit gaan dat deze optisch in topconditie is

Zoekopdracht

Staat uw droomauto niet bij ons op voorraad dan nodigen wij u van harte uit om samen uw zoekopdracht te bespreken….wij nemen alle werkzaamheden voor u uit handen

Vragen? Neemt u gerust contact op met onze verkoopafdeling (0529-453659)